Zonnepanelen. Krachtig en duurzaam.

Zonnepanelen zijn een opkomend aspect in de bouwwereld. Wij helpen u het maximale uit de zonnepanelen te halen. Maak een start met het opwekken van eigen duurzame stroom!

Duurzame energie

Zonnepanelen op uw pand of woning? Meer energie opwekken op uw eigen terrein? Misschien heeft u al een golfplaten dak en wilt u dit upgraden door zonnepanelen te laten plaatsen. Zedaco helpt u van A tot Z! Van advies op maat tot montage en oplevering. Samen met u kijken wij naar een aantal aspecten voordat er definitieve keuzes worden gemaakt. Zo kijken wij hoeveel panelen er op het dak passen, of het dak sterk genoeg is om de panelen met de constructies te kunnen dragen en hoeveel stroom de panelen samen op gaan wekken. Dit alles voor een duurzamere samenleving en een energieneutraal pand.

Subsidie met zonnepanelen

Wist u dat u subsidie kan aanvragen wanneer u investeert in zonnepanelen? Omdat er wordt bijgedragen aan een duurzamere samenleving wordt er met u meegedacht. Zo zijn er regelingen voor grote projecten van bedrijven en voor particulieren. Kijk ook op de site van de Rijksoverheid voor informatie over de verschillende regelingen en voor het aanvragen van de subsidie. Wij denken graag met u mee wat voor u de beste optie is.

Zedaco zet zich van A tot Z voor u in. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem contact op!