Renoveren met Zedaco, wij helpen u graag!

Bedrijfspanden voorzien van een compleet nieuw dak doen we graag. Met sandwichpanelen in allerlei structuren voorzien wij uw pand van een nieuwe look. Extra isolatie nodig? Voor Zedaco geen punt. Wij kijken graag met u mee!

Een nieuwe look

Wij van Zedaco zijn gespecialiseerd in het renoveren van oude(re) bedrijfspanden, loodsen en schuren. Want met een fris en duurzaam ‘jasje’ kan uw pand weer jaren mee. Zedaco levert sandwichpanelen in alle mogelijke kleuren en maten. Van oranje tot zwart. Van wit tot bruin. En de structuur? Daar vinden we ook wat van. We denken graag met u mee bij het renoveren van uw bedrijfsuitstraling. Als team steken we graag de handen uit de mouwen om in een mum van tijd uw pand weer klaar te maken voor de toekomst. Zeker weten dat uw oude pand weer uitblinkt en opvalt. Dat is precies wat we willen!

Extra isolatie en zonnepanelen

Gelijktijdig ook uw pand verduurzamen? Door slim gebruik te maken van onze sandwichpanelen, kunnen we uw pand ‘extra dik inpakken’ en de isolatiewaarde verhogen. Wij van Zedaco denken graag met u mee. Ook voor het leveren en installeren van professionele zonnepanelen bent u bij ons aan het goede adres. Samen met een gecertificeerde onderaannemer voorzagen we al talloze (nieuwe) daken van slimme stroomoplossingen. Zo maakt u uw pand zicht- en merkbaar klaar voor de toekomst. Dat is vooral fijn als de energierekening weer komt!

Uw bedrijfspand ook klaarmaken voor de toekomst?