Nieuw bouwen met Zedaco.

Voor nieuwe loodsen, te renoveren (boeren)schuren en strakke bedrijfspanden regelt Zedaco dak- en gevelbeplating. Energie winnen via het dak? Denk aan zonnepanelen!
Onze gerealiseerde projecten bekijken

Klaar voor de start

Is uw nieuwe bedrijfspand (of dat van uw klant) bijna klaar voor de start? Met de finishing touch van Zedaco is ‘ie helemaal af. Want al het zichtwerk komt na het neerzetten van de staalconstructie. En die afwerking: da’s ons vak. Een prachtig vak! Met een betrouwbaar, vriendelijk en vooral gecertificeerd team verzorgen we de dak- en gevelbeplating van uw (bedrijfs)pand of loods. Onze sandwichpanelen zijn namelijk in talloze kleuren te krijgen – en voorzien van de mooiste (hout)structuren. Als onze monteurs vertrekken, is uw pand écht klaar voor de start. Wilt u hier meer over weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op over de mogelijkheden. We komen graag – met een stapel staaltjes én een gedegen plan – bij u en/of uw aannemer langs.

Lichtstraten en zonnepanelen

Uw bedrijfspand of schuur gelijk voorzien van extra lichtinval of duurzame energieoplossingen? Zedaco is ook gespecialiseerd in dakbeplating in combinatie met lichtstraten. Of u nu voor een sandwichpanelen dak, nieuwe golfplaten of een ander dakplaat kiest: er is altijd een mogelijkheid om extra lichtinval te creëren. En wilt u dat licht juist omzetten in duurzame energie? Dan kunt u overwegen uw nieuwe dak te voorzien van zonnepanelen. Samen met een betrouwbare partner verzorgt Zedaco het monteren en aansluiten van professionele installaties van zonnepanelen en denken we graag met u mee in de aanschaf ervan. Zeker weten dat we u (en/of uw aannemer) van dienst kunnen zijn! Meer weten? Bel ons eens.

Uw nieuwe pand, loods of schuur ook voorzien van strakke dak- en wandafwerking? Zedaco regelt het!