De beste asbestsaneerder van Zuidwest-Nederland

Van gemeenteaanvraag tot compleet nieuw dak. Zedaco verzorgt asbestrenovaties van A tot Z. Met duurzame golfplaten of sandwichpanelen, zonnepanelen én lichtstraten maken we uw schuur weer klaar voor de toekomst.

Asbest weg, nieuw dak erop

Van asbestinventarisatie tot het monteren van een compleet nieuw dak. Als één van de beste asbestsaneerders van Zuidwest-Nederland neemt Zedaco alles voor u uit handen. We regelen rapporten, aanvragen en papierwerk. En steken daarna onze handen uit de mouwen als het ‘echte werk’ gaat beginnen. Met een gecertificeerd team verwijderen we nauwkeurig en zorgvuldig uw oude asbest dakbeplating en voeren deze volgens nauwkeurige wet- en regelgeving af. Als de gesaneerde ruimte gecontroleerd asbestvrij is, gaan we aan de slag met opbouwen van uw nieuwe dak – met golfplaten, trapezium dakplaten, damwand dakplaten, sandwichpanelen of anders. Dit doen we zo snel mogelijk. Met zonneschijn – of in weer in wind. En is dat laatste ’t geval? Dan regelen we zeilen en andere hulpmiddelen om uw schuur of pand zo goed mogelijk te beschermen tegen weersinvloeden. Laat dat maar aan Zedaco over.

Extra licht of duurzame energie

Zedaco monteert dakbeplating met duurzame sandwichpanelen of goede en kostenvriendelijkere golfplaten. Net wat u wenst. En om ’t af te maken, kunnen we ook extra licht in uw hal of schuur creëren. Met strak afgewerkte lichtdoorlatende dakplaten bijvoorbeeld. Over een gedeelte óf de hele lengte van uw pand. En dat zonlicht op uw dak juist gebruiken voor duurzame energie? De aanschaf van zonnepanelen kunt u ook via ons regelen. In samenwerking met een gecertificeerde leverancier verzorgen we dan de montage en aansluiting van professionele zonnepanelen op uw dak. 

Asbest verwijderen doen we van A tot Z. En vooral zeer nauwkeurig. Overtuigd?